Free shipping in Finland with over 70€ orders.

TOIMITUSEHDOT

TOIMITUS- JA POSTIMAKSUT

KOTIMAA

Suomi (emme toimita Ahvenanmaalle) 4,90 € / Yli 70€ tilauksissa ilmainen postitus.

EU

EU (emme toimita Bulgariaan tai Kyprokselle) 14,90 € / Yli 150€ tilauksissa ilmainen postitus.

EU ULKOPUOLELLA

Eurooppa 14,90 € / Yli 150€ tilauksissa ilmainen toimitus.
Muu maailma 29,90 €/ Yli 250€ tilauksissa ilmainen toimitus.

Asiakas vastaa kaikista tullimaksuista. Lähetämme verkkokauppatilaukset viimeistään tilausta seuraavana kolmantena normaalina työpäivänä.

 

MAKSU

Tilaus maksetaan ostoksen yhteydessä Paytrail-maksupalvelun kautta.

Verkkopankit: Nordea, Op, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola sekä Ålandsbanken

Lasku/osamaksu: Collector lasku/osamaksu

Kortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club ja JCS

Muut maksutavat: MobilePay

 

KUITTI/ TAKUUTODISTUS

Tilaajalle toimitetaan sähköpostiin arvonlisäverollinen kuitti, kun tilaus on vastaanotettu.

 

PALAUTUS JA VAIHTO

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuotteet 14 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Huomioithan, että korvakorut ovat hygieniatuotteita eikä avattuja tuotepakkauksia voi täten vaihtaa eikä palauttaa. Räätälöidyillä ja alennettuun hintaan myydyillä tuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

Jos tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa, pyydämme ystävällisesti lataamaan ja täyttämään lomakkeen palautus- ja muutoslomakkeen. Lähetä täytetty lomake tuotteen/ tuotteiden kanssa osoitteeseen: Viaminnet, Mariankatu 10, 00170 HELSINKI, SUOMI.

Hyvitys: Asiakas vastaa palautuksen lähetysmaksusta. Tuotteen voi myös palauttaa myymäläämme.

Viaminnet korvaa palautetun tuotteen/palautettujen tuotteiden hinnan tilillesi 2-3 päivän kuluessa siitä, kun palautus on vastaanotettu ja tuote/tuotteet todettu hyvityskelpoisiksi.

Palautuksen mukana on oltava täytetty palautus- ja muutoslomake. Muista palauttaa kaikki tuotteen osat. Jos olet ostanut tuotteen laskulla, on lasku maksettava täysimääräisesti ajallaan. Hyvitämme maksun tilillesi käsiteltyämme palautuksen. Laskutusmaksulisä  on maksettava, vaikka palauttaisit kaikki tilauksesi tuotteet. Laskutusmaksua ei korvata pankkitilillesi.

 

FORCE MAJEURE

Via Minnet Oy ei ota vastuuta ylivoimaisen esteen aiheuttamista haitoista tai viivästyksistä. Via Minnet Oy:lla on oikeus muuttaa toimitusehtoja. Kuluttajan vastuulla on tutustua tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilaamista.

 
 

Verkkokaupan tuotteita myy Via Minnet Oy, Y-tunnus 2605612-5. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (Suomi alv 24%). Kansainväliset asiakkaat ovat vastuussa kohdemaansa tulleista, maksuista ja veroista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskustannusten muutoksiin.

magnifiermenuchevron-down