Ilmainen postitus yli 70€ tilauksissa Suomessa.

Design

Viaminnet yhdistää koruissaan näyttävyyden ja keveyden. Kun pelkistetty muotoilu ja upeat väriyhdistelmät kohtaavat, syntyy asusteita niin ajattomaan kuin persoonallisempaankin tyyliin.

Inspiroidumme luonnosta, sen yksinkertaisen kauniista muodoista, hehkuvista väreistä ja veden pinnalla kimmeltävästä auringonvalosta. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pehmeästä nahasta, metalliosat ovat nikkelitöntä terästä. Korvakorumme ovat höyhenenkeveitä. Ne eivät muistuta itsestään painolla tai äänellä, eikä niiden kanssa tule ikinä tunnetta, että ne olisi pakko ottaa pois. Ne pikemminkin unohtuvat korviin.

Viaminnetin perustaja ja suunnittelija Minna Muhonen.

Suunnittelija

”Kun leikkasin ensimmäiset nahkasulat keittiösaksillani, en olisi uskonut, että muutkin niihin ihastuvat. Suunnittelen koruja, joita haluan itsekin käyttää. Sellaisia, jotka sopivat arkeen ja juhlaan. Viimeistelen aina asuni korvakoruilla samaan tapaan kuin joku toinen punaa huulensa.

Rakastan isoja, näyttäviä korvakoruja ja puhdaslinjaista muotoilua, joka kestää aikaa. Näyttävät korvakorut saavat kantajansa hehkumaan. Ne tuovat rohkeutta. Upeimpia ovat hetket, kun koruihin tottumaton asettaa korvakorumme ylleen – vilkaistessaan peiliin hänen ryhtinsä suoristuu ja mairea hymy leviää kasvoille.

Naiset inspiroivat minua loputtoman paljon. Anna loisteesi näkyä!”

Minna Muhonen, perustaja ja suunnittelija

magnifiermenuchevron-down