Ilmainen postitus yli 70€ tilauksissa Suomessa.

Viaminnetin kahdeksas juhlavuosi

viaminnet artikkelit juhlavuosi 01
Ensimmäiset sulkamme

Kahdeksan vuotta sitten...

Avasimme ensimmäisen kivijalkakauppamme Helsingin Punavuoren Uudenmaankadulla 14.02.2014. Uudenmaankadun pienestä liikkeestämme on taivallettu pitkä matka nykyiseen Kruununhaassa sijaitsevaan Mariankadun putiikkiin, ja tähän taipaleeseen on mahtunut paljon niin ylä- ja alamäkiä, kuin myös mieleenpainuvia onnistumisen hetkiä.

Vuosien varrella olemme muun muassa haalineet laajan verkoston jälleenmyyjiä Suomessa, Virossa, Japanissa ja Färsaarilla, esiintyneet aamu-tv:ssä kertomassa SuomiAreena yhteistyökumppaniudestamme vuonna 2019, avanneet onnistuneesti oman verkkokauppamme, tehneet yhteistyötä useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, sekä myyneet tuotteitamme vuosittaisessa Helsinki-Vantaan lentokentän pop-up liikkeessämme. Tämän lisäksi meidät on voinut nähdä myös Korean Marie Clairessa, sekä Japanin Voguen verkkosivuilla.

viaminnet artikkelit juhlavuosi 03
SADE-mallistomme on saanut inspiraationsa voimakkaista vesiputouksista

Upeat asiakkaamme innostavat meitä aina jatkamaan eteenpäin ja toimivat inspiraation lähteenämme yhdessä kauniin luonnon kanssa. Suunnittelemme asusteemme aina mukavuus edellä ja valmistamme kaikki tuotteemme kunnioittaen luontoa sekä työntekijöitämme.

Olemme kiitollisia menneistä kahdeksasta vuodesta, ja odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kiitos, että olet ollut mukana seuraamassa ja tukemassa kasvuamme, ja muista, #showyourfeathers.

Muita blogeja

magnifiermenuchevron-down